Влатко Лозаноски го поправи водителот за „северна“: Тоа е Македонија, без тој додаток што го кажа (ВИДЕО)

0
103


Влатко Лозаноски уште еднаш се стави во служба на Македонија, овој пат на манифестацијата Music Awards Ceremony 2020, каде што го доби признанието за најдобра поп фолк нумера.

Тој го поправи водителот, кој го претстави како пејач од Северна Македонија, објаснувајќи на македонски дека „тоа е Македонија, а не со тој додаток што го кажа предмалку“.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here