Вики Миљковиќ пред вклучени камери го нападна Саша Поповиќ: „Шоуто ти е јадно“

0
168


Иако е долгогодишен член на жирито од „Ѕвездите на Гранд“, Вики Миjковиќ честопати е мета на навреди и непријатни коменатри од директорот Саша Поповиќ.

Така беше и за време на најновото издание на оваа емисија, како резултат на настапот на кандидатката Кристина Арина, 24-годишна девојка од Бања Лука, попозната пред локалната публика од претходната сезона, кога беше под менторство на Миjковиќ.

Сепак, овој пат Кристина немаше иста среќа како и минатата година и наместо да оди во втор круг, беше пречекана од т.н. копче за паника.

„Начинот на кој ја подготви минатата година, така и помина“, ѝ рече Саша на Вики.

https://press24.mk/

„Оу, ама го пушти …“, одговори пејачката.

– Тоа е многу грд збор што го употребивте. Јас се обидувам да го доведам вокабуларот до нивото на ова шоу овде, а ти така – дофрли Поповиќ кон неа.

„Јадно ти е шоути ако е на твоето ниво на вокабулар“, кажа Вики.

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here