ВИДЕО: Ја изнервира постариот брат – Вељко ја снимаше Анастасија, а таа го игнорираше

0
128


Анастасија Ражнатовиќ отишла со својот брат Вељко на куглање, а тој веднаш споделил урнебесно видео.

На снимката се гледа Анастасија која негодува, а потоа Вељко објаснува поради што.

„Фацата кога постариот брат те победува два пати“, рекол Вељко и почнал да се смее, после што Анастасија го земала телефонот во рака и почнала да го игнорира.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here