ВИДЕО: Шест девојки сакаа да направат нешто интересно, но само се посрамотија

0
130


Ученички од едно училиште во САД сакаа да изведат интересна танцувачка точка, а на крајот успеаа само да се посрамотат.

Имено шест девојки сакаа да изведат трик, две се качија на раменици на своите другарки и почнаа да се вртат во круг.

Видеото беше објавено на Инстаграм, па иако беше замислено добро, на крајот сите паднаа на земја.

Погледнете:

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here