ВИДЕО: Сопругата му барала да поминува повеќе време со другарките, а тој најде решение и го нарече „life hack“

0
77


На Интернет често може да се видат видеа под назив „life hack” што во превод би дошло како некој вид на совет за животот или решавање на некој проблем.

Овој тип го реши проблемот на својата сопруга.

Имено таа барала да поминува повеќе време со своите другарки, а тој го решил проблемот така што ја земал нејзината другарка како втора жена за да се дружи со првата.

Ако не верувате, погледнете го видеото:

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here