ВИДЕО: Прзанична атмосфера во домот на Сека Алексиќ- богато украсена елка и декорации во тоалетот

0
123


Пејачката Сека Алексиќ (38) секоја година се труди нејзиниот и домот и сопругот Вељко Пиjикиќ да изгледаа што поубаво за новогодишните и божиќните празници, а бидејќи го добија и синот Јаков, нивната декорација се подигна на повисоко ниво.

https://press24.mk/

Иако сè светеше и минатата година, овој пат, Сека се надмина себеси, бидејќи, по барање на малиот наследник, секој дел од куќата беше украсен, па дури и тоалет.

Сека покажа и како изгледа нивната елка која е богато украсена.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here