ВИДЕО: Официјално најзгоден пожарникар во светот- рај за женските очи

0
143


Во Австралија секоја година се прави календар од пожарникарите, па така и оваа госина, објавен е календар за 2020 година, а жените се потполно без здив по објавата на календарот.

Оваа година на снимањето учествувале и пожарникари од Германија и Франција, што сведочи за популарноста на овој календар.

Меѓутоа еден од пожарникарите посебно се издвоил.

Нејтан Џенкис ги магепса жените ширум светот, како со својот изглед така и со љубовта спрема животните.

Календарот може да се купи за 20 долари, а во Австралија од 1993 па до сега со продажба на календарите се собрани 3 милиони долари за хуманитарни цели.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here