(ВИДЕО) Ова е станот во кој биле пронајдени пелените во Аеродром

0
637
loading...

peleni

Користени пелени беше причината за евакуацијата на жителите на Аеродром во населбата Острово.

ТВ 24 објави и видео од станот, во кој се гледаат искористените пелени, а хигиената во останатите простории е на најниско ниво.

loading...
loading...