ВИДЕО: Ова е најлош начин за остранување дамки – нема да ви се допадне идејата

0
122


Дамките на облеката се проблем, особено кога ќе знаете дека јакната ви е извалкана, секако дека ќе се чувствувате непријатно во неа.

Има разни трикови за отстранување на упорните дамки, како оние од мастило, како на оваа снимка. Момче се досетило затоа дека дамката може да ја отстрани со селотејп.

И навистина, дамката после повеќе повлекувања со селотејпот почнала да се повлекува.

А, тоа, момчето повлекло пресилно…но, да не ви уништуваме, погледнете сами:

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here