ВИДЕО: Министерката за здравство на Белгија чепкаше нос и правеше „топчиња“ за време на емисија во живо

0
68


Иако Меги Де Блок нема да биде првата која е фатена на телевизија да прави нешто што не треба, но најверојатно ќе биде запаметена  бидејќи се очекува од министер за јавно здравје да знае повеќе, посебно сега за време на пандемија.

И додека сите се оптеретено со коронавирусот, а властите бараат строго придржување на правилата, би помислиле дека тие, посебно министерот за здравство треба да бидат предводници  во поглед на почитиување на мерките со своето однесување.

Сепак тоа не се случува и во Белгија, каде министерката за здравство, Меги Де Блок е фатена како ги игнорира основните хигенски правила за време на пандемијаѕа.

Таа за време на емисијата не само што го допре лицето, туку отиде и чекор подалеку, па почна да си го чепка носот и да вади мрсули!

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here