Видео: Вака ќе изгледа Motorola RAZR (2019)!

0
52
loading...

[ad_1]

Една од највозбудливите приказни во светот на телефоните е враќањето на Motorola RAZR на пазарот оваа година. Па, како ќе изгледа уред на преклопување во 2019 година?.
Видео: Вака ќе изгледа Motorola RAZR (2019)!

Новата верзија на RAZR ќе биде Android уред на преклопување кој ќе го задржи оригиналниот и добропознат дизајн на легендарниот телефон. Можеме да забележиме мал надворешен екран, а кога уредот ќе се отври, се наоѓа втор, голем екран на допир.

Главната камера се наоѓа веднаш под надворешниот дисплеј, а кога телефонот ќе се затвори, истовремено служи и како селфи камера. На задната страна е Motorola логото, кое истовремено служи и како скенер за отпечатоци. 

Според The Wall Street Journal, Motorola RAZR ќе биде достапен во ограничени количини и неговата цена ќе биде околу 1,500 долари. Дали би биле заинтересирани во телефон на преклопување?

loading...

[ad_2]

Source link

loading...