Велат дека „Toss a coin to your Witcher“ звучи поубаво на полски

0
123


Популарната песна „Toss a coin to your Witcher“ од серијата „The Witcher“ има своја полска верзија и звучи топ.

Netflix во Полска ги синхринизира сериите, па не е исклучок ниту „The Witcher“. А синхронизацијата не би била целосна доколку не се смени јазикот и во песните. Така, „Toss a coin to your Witcher“ стана „Grosza daj wiedźminowi“ или „Дај му грош на вичерот“.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here