Богдана и Вељко поставија правило за свадбата: Нема да има мини фустанчиња – во поканите наведен дрес код

0
150


Полека наближува датумот на свадба на Вељко и Богдана, а семејствот Ражнатовиќ испрати и покани до гостите, а на поканите е напишано дека на свадбата ќе има дрес код.

Односно сите жени кои се поканети на свадба треба да носат долги фустани, а мажите одела.Тоа значи дека венчавката ќе биде гламузрозна и на свадбата нема да може да се видат разголени девојки во мини сукњички и голи стомаци.

На свадбата има 500 поканети гости, а за сите детали околу големата веселба на Богдана и Вељко им помагала Цеца.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here