„Бадникови Поворки“ ја објави новата божикна каланда

0
117


Здружението „Бадникови Поворки“ го објави видео записот за нивната нова божикна песна наречена „Христос се роди денес“.

И оваа година ова здружение го одржа ветувањето продолжувајќи секој Божик да објавува по една возобновена каланда, односно стара коледарска песна.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here