Анастасија ограбена во Париз- морала да пее за да се врати до хотелот

0
103


Анастасија Ражнатовиќ неодамна доживеала непријатна ситуација заедно со најдобрата другарка, кога при една посета на Париз била ограбена.

-Неодамна бевме ограбени. Тргнавме на прошетка и на шопинг и само што тргнавме Анастасија беше ограбена. Ништо не беше страшно додека не се загубивме. Не знаевме да се вратиме во хотелот. Цело време се смеевме од мака.

Дојдовме до идеја да фатиме такси, но немавме пари за да платиме и сакавме да му објасниме дека сем ограбени и дека Анастасија же му пее за возврат.Дојдовме до такси, му објаснивме што се случило, а Анастасија цел пат му пееше, стигнавме до хотелот и сакавме да му платиме, но тој не зема пари, раскажала другарката на Анастасија.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here