Автобусот ја влечел Деа неколку метри, па ја згмечил до ѕид

0
170
loading...

Водителот Младен Мијатовиќ ги опишал деталите на сообраќајната несреќа во која беше повредена водителката Деа.

„Сосема случајно налетал автобусот на нив, тие застанале на страна на тротоар со уклучени жмигавци, за да видат дали има штета и да се договорат што да превземат.Само што излегла на тротоарот автобусот налетал на неа и ја удрил дирекно.Ја влечел така неколку метри, а потоа ја згмечил до ѕидот. Додека се движел така автобусот удрил во други два автомобили. Вкупно во сообраќајката учествуваледва автобуси и три автомобили“ раскажал Младеновиќ.

Потсетуваме дека водителката доживеала несреќа додека одела на работа вчера наутро, таа имала мала несреќа а кога излегла да ја види штетата на неа налетал автобус, а при тоа и била откината раката, но за среќа по повеќе часовна операција раката и била спасена.

loading...
loading...