Авантурите на Мистер Поки – најсреќното еже на светот

0
186


Ежето Мистер Поки е убедливо најпрошетаното и најсреќното еже на светот. Сигурно има прошетано на повеќе места низ светот од повеќето луѓе кои ги познавате. Негови сопатници се маче и куче кои исто така уживаат во авантурите на Мистер Поки.

Нивните сопственици ги документираат овие авантури и ги споделуваат на Instagram каде Мистер Поки и другарчињата имаат 1,5 милиони следбеници.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here