Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

0
97


Тофу е посвоено куче што е многу истрауматизирано и помалку активно од останатите животни. Тоа многу често одбива да оди и секогаш легнува на меки предмети како што се кревети, каучи или ќебиња. Ваквото однесување е сосема типично за мачките, но не и за кучињата. Кога ќе излезе надвор, на Тофу ѝ треба малку време за да процесира сè околу себе и набрзо потоа станува многу исплашена. Таа не сака прошетки и постојано ја носат в раце како да е бебе. Тофу најчесто одбива да пешачи и сака да остане дома каде што е безбедно или пак, сака да ја носат в раце, повторно каде што се чувствува безбедно. На фотографиите ќе погледнете колку се чувствува опуштено додека е во рацете на својот сопственик.

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи


Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

Авантурите на едно посвоено куче што се плаши да пешачи

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here